Hvem er din julegaveleverandør?
Coredesign som er teamet bag Julegavesokken har med afsæt i en fortolkning af FN’s 17 verdensmål valgt at arbejde efter et værdisæt, som understøtter høj etik og faglighed – samt ansvarlighed og bæredygtighed.

Vi har særligt fokus på CSR og er i januar 2021 blevet ISO-certificeret inden for Kvalitet og Miljø. Denne stempling har vi fået fordi vi er struktureret og ordentlige i alt hvad vi gør. Vi er kræsne i valg af leverandører, og vælger kun de bedste som vi ved lever op til vores kunders høje krav og vores egne standarder.

Julegavesokken er en online valg-gave-shop, som byder på lækre julegaver inden for kendte Brands. Vi udvælger kun brands vi kan stå inden for og som har en unik historie eller eksklusiv i kvaliteten. For ikke at glemme bæredygtige firmajulegaver, disse har vi også særligt udvalgt, hvor der er fokus på CSR og miljøet.

Du kan læse nærmere om vores tanker bag gaverne og Julegavesokken her nedenfor:  

BÆREDYGTIGHED.. kan tolkes på mange måder. Det er at tænke kvalitet fremfor kvantitet. God kvalitet og lækre produkter holder i mange år og har en længere levetid, nogle går endda videre gennem generationer. Gode bæredygtige julegave valg er f.eks. Pillivuyts ovnfaste porcelæn, Peugeots gourmetprodukter, Södahls GOTS-certificerede tekstiler og glasserierne fra Luigi Bormioli og Lyngby Glas, der er produceret med grøn omtanke.

HISTORIE.. gaver med en historie sætter et aftryk. Gense, bamix, KitchenAid, ALFI, Luigi Bormioli, Lion Sabatier, Morsø, Mauviel, Rösle, Peugeot og Lyngby Glas er bare nogle af de brands med en lang og stolt historie med stærke traditioner for innovativt design, funktionalitet og godt håndværk af høj kvalitet.

SUNDHED.. er vi danskere meget bevidste om.. Julegaverne byder på mange forskellige muligheder af lækre produkter fra blandt andre KitchenAid, bamix og HOLM. Stærke og potente køkkenhjælpere, som kan snitte, hakke og blende alt det grønne og stege uden eller med langt mindre fedtstof.

TID.. er noget vi alle ønsker mere af. Efter et år med pandemi har vi alle fået mere tid hjemme, som, for de fleste har givet nye hobbier, mere tid til madlavning, nærvær og forkælelse af familiens smagsløg. Vafler, varm kaffe, sous vide og professionelt kogegrej er i høj kurs, og Rösle, Peugeot, Mauviel, ALFI og Blomsterbergs er svaret på vores bønner. Og til den flotte borddækning er der også masser af lækkerier fra blandt andre BITZ og Pillivuyt.

UDENDØRS.. har vi alle godt af. At få frisk luft til hjernen er alfa omega. Der er plads til hygge med  indretning af små oaser med skønne havelamper fra Villa Collection, smukke Morsølanterner, lækre bålfade og meget mere til en tilbagelænet loungestemning. Du finder også outdoor gaver som vandretasker og soveposer.

MANDEGAVER.. er vi eksperter i at lave.. Coredesign arbejder med en mindre fokusgruppe af mænd, som særligt hjælper med at udvælge fede gavepakker der er spot on til de mandlige ansatte.. Alt fra værktøj, grill, outdoor udstyr, knivsæt og spirituspakker.

NYE TIDER.. har vi efterhånden vænnet os til.. vi mødes på andre måder og omstændigheder. Håndsprit er blevet allemands eje og bruges som aldrig før. Zone Denmark er på rette sted med to prisvindende modeller, både en praktisk to go-model og dispenser med sensor, som slet ingen berøring kræver. Og til den lille festlighed – fysisk eller virtuel – med spændende drinks har Zone en smagepakke med lækker gin, ligesom også Luigi Bormioli kan noget særligt med drinks, vin og fantastiske glas til det hele.

HJEMMEHJÆLP.. kan vi drage nytte fra.. Når kjolen, skjorten og bukserne skal glattes og falde i de rette folder – hjemme, på kontoret eller på rejsen, er hjælpen nær med praktiske hånd- og gulvsteamere i flere modeller fra Nordic Sense.

Læs mere om Coredesign her: